Cautare

1025 de rezultate pentru "dodea gabriela ana" (8.48 secunde)
Am intalnit o multime de oameni care s-au declarat mandri sa fie reprezentati in Parlament de Gabriela Szabo, candidata noastra pentru postul de deputat in colegiul 4 Ilfov.
Senatoarea Gabriela Firea, purtatoarea de cuvant a grupului parlamentar PSD din Senat, a postat pe site-ul grupului un text intitulat "Atacurile murdare de campanie au inceput - Victor Ponta este tinta unor dezinformari absurde", pe care il puteti citi in continuare. ... Gabriela Firea, Vicepresedinte PSD Sursa:
Gabriela Iorgulescu, in parteneriat cu Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata spre Resurse si Solutii (ARTS & CORS), sub egida U.M.F.
Vreau sa aduc modelul vienez la Bucuresti din toate punctele de vedere Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca pentru Bucuresti un model de management urban performant il reprezinta orasul Viena.
Andrei Radu) Senatoarea PSD Gabriela Cretu a declarat vineri ca nu se pune problema desfiintarii venitului minim garantat:
"Cand am vorbit despre Bucuresti, doamna Gabriela Firea si-a asumat candidatura pentru Capitala. ... N-o sustin mai mult pe Gabriela Firea decat pe Toma Constantin la Buzau", a declarat Marcel Ciolacu.
De la Gabriela Maalouf, consilier dezvoltare personala, am aflat cat de important este pentru soti sa aiba cateva momente petrecute impreuna, dimineata, la o cafea. ... Gabriela i-a incurajat pe cei prezenti sa isi respecte relatia de cuplu pentru a avea o familie implinita.
dr Ioana Daramus Analiza in profunzime date Florentina Furtunescu Roxana Nemes Validare spirometrii Daniela Boldeanu Gabriela Jimborean Mimi Florea Nitu Roxana Nemes Realizarea spirometriilor a fost posibila la nivel national datorita implicarii unui numar mare de medici din toate judetele tarii:
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Romania - Serbia 4-1 (barajul pentru accederea in Grupa Mondiala II) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Ana Ivanovic: ... 6-2, 6-4 Simona Halep pierde meciul al treilea cu Ana Ivanovic:
Vernisajul a avut loc in foaierul Consiliului Judetean Calarasi si a fost prezentat de criticul de arta Ana - Amelia Dinca.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... jasp policrom, azurit, malachit, ametist", ne-a spus Ana Capaneata.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Ana Blandiana: ... La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Inscrierea se face pana pe 26 septembrie, trimițand un e-mail la adresa ana@animest.ro in care va fi specificata varsta copilului si atelierul la care doreste sa participe.
George Copos a sustinut in fata senatorilor ca este cercetat pentru "o presupusa infractiune de ascundere a unui obiect impozabil", dar ca societatea Ana Electronic nu a desfasurat nici o operatiune comerciala cu Loteria Nationala.
Asa cum este scris in rechizitoriu, Gheorghe Copos, in calitate de asociat si presedinte al Consiliului de administratie in cadrul SC Ana Eelectronic SA, s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale, aducand bugetului de stat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, contravaloarea euro la acea data.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
google-analytics.com